Kontakt  Nybolig  på telefon:  70 60 22 50 

Kontakt os pr mail: 1850@nybolig.dk

​Her finder du Strandhuset61

​Eksteriør

​Strandhusets arkitektur tager udgangspunkt i den klassiske Københavnske byggestil med aktive og åbne stueetager, der indbyder til et besøg indenfor eller ophold langs facaderne. 

​​

Bebyggelsens hovedgreb er en komposition af to elementer i to forskellige skala. Bygningens hovedvolumen fremstår med en base i tegl, og i højden gentages bygningsvoluments skulpturelle form med en pudset facade, hvor de mange spring i etagehøjde skaber en klar og karakterfuld figur.

Den mindre skala i basen relaterer sig til den menneskelige skala og formidler en overgang til den skulpturelle form bygningen udviser. Standhuset er i arkitektur, design og materialer noget af det mest udsøgte, der giver en udsøgt kvalitet, elegance og raffinerede løsninger.​

Alle lejligheder har store altaner/haver og adgang til fælles gårdhave, og nogle har privat tagterrasse, således er Strandhuset mere end lys og udsigt - det er også grønne oaser. Der er således skabt mulighed for at nyde udelivet og du kan også trygt lade børene lege.

Investor:

PATRIZIA Denmark A/S

pat_logo_cmyk

Udlejning:

Nybolig Frederiksberg - Gammel Kongevej

Telefon:  41 21 00 14 E-mail: mk@nybolig.dk