Kontakt  Nybolig  på telefon:  70 60 22 50 

Kontakt os pr mail: 1850@nybolig.dk

​Her finder du Strandhuset61

Køkken - bad & toilet

​Der er i Strandhuset sat et helt nyt niveau for lærke materialer, hvor livsnydere og feinschmeckere kan glæde sig over de lærke materialer og mange udsøgte detaljer. Der er i​​​ Strandhuset sat fokus på kvalitet og æstetik i indretningen, men der er også lagt vægt på det praktiske og funktionelle,som gør hverdagen lettere for familien.

Til køkken og badeværelse har vi valgt skabe fra Trend Køkken/Snedkeri i et stilrent design, som matcher de integrerede hårde hvidevarer fra Siemens. Siden det første Trend køkken blev leveret i 1970, er den håndværksmæssige finesse blevet et særkende. Trend står for vedvarende kvalitet således at man med et køkken fra Trend kan være sikker på, at både stil, funktionalitet og materialer holder i mange år, uden at gå af mode.
​​

Med en stærk drivkraft for det kvalitetsbevidste og æstetiske udmærker Grohe sig som innovatør i alt indenfor armaturer til boligens køkken og badeværelse. Derfor har vi valgt at alle armaturer leveres af Grohe i den ypperste kvalitet. 

Investor:

PATRIZIA Denmark A/S

pat_logo_cmyk

Udlejning:

Nybolig Frederiksberg - Gammel Kongevej

Telefon:  41 21 00 14 E-mail: mk@nybolig.dk